Friday, February 29, 2008

Givmilda svenskar ger bort allt de ager.

MaJ och Roy Franzen auktionerar bort sitt bohag och donerar pengarna till behovande. Det aldre paret fran Sodra Sandby pa Osterlen har tidigare salt sin gard och pengarna rackte till husrum for tva familjer.

Nu har de auktionerat bort sin personliga tillhorigheter som innefattar en del antikviteter och annat som de samla pa sej under sitt langa liv. De fick ihop 2 miljoner kronor som de vill donera till "folk som har det kampigt".

Maj, 76 och Roy, 81, sajer att de kommer fran arbetarhem, "vi har inga egna barn och vill darfor hjalpa andra som har det kampigt". De ska skanka bort pengarna. De ar ganska typiska svenskar, de kommer fran enkla forhallanden, de arbetar hart hela livet. De ar pliktrogna och lojala och betalar sin skatt utan att klaga. De skaffar inga barn, genonsnittsfamiljen skaffar 1.4 barn per familj. Efter ett arbetsamt liv fyllt av plikter sa vet de inte vad de ska gora med sina besparingar och varden de samlat pa sej. Om de avlider utan att ha arvingar sa gar tillgangarna till allmanna arvsfonden som brukar ge ut pengarna till asylsokande familjer.

Pengarna de fatt ihop kanske kan ga till flyktinghjalp? Sverige tar emot ensamkomna barn, det kostar Sverige runt 1 miljon per ar/barn. Det skulle racka till uppehalle for 2 flyktingbarn under ett ar. Det kanske kan var nagot att satsa sitt livsforvarv pa? De andra 99.998 asylsokande av de totalt 100.000 som kommer till Sverige varje ar kan inte fa hajlp av Franzens livsforvarv, men alla andra svenskar hjalper ju garna till och bekostar kalaset via skatterna. Grattis Franzen, nu far ni gladje av se ert sparkapital anvandas till nagot gott. Bra initiativ. AB

Thursday, February 28, 2008

Hur kunde 17% av valjarna forsvinna?


En ny statistisk valjarundesokning fran Synovates rapporteras i dag. Enligt den sa har socialdemokraterna 43.7% av de 1962 personer som rostade. Moderaterna har 22.6%, Fp 7.8%, Kd har 3 % och SD har samma stod, 3% enligt Synovates.

Om man lagger ihop partiernas stod far man 100%, men man skriver att det finns 17% osakra valjare. Da undrar man var finns de 17% redovisade? De har forsvunnit ur rapporten.

Det finns anledning att undra hur deras undersokning gick till. Den 17 Februari kunde man i SVD's natupplaga rosta pa olika partier, den syns ovan. Da fick Socialdemokraterna 11%, Moderaterna fick 20%. C, Kd, Mp och V fick vardera 3% och aker darmed ur riksdagen. SD fanns inte med som alternativ i SVD men de som stoder SD brukar rosta pa "annat parti"

"Nagot annat parti" var ett alternativ i SVD's undersokning, det alternativet fick tidigt over 30%, senare gick det over till 51% och slutade pa 50%. Om man antar att SD sympatisorer rostade pa "nagot annat parti" sa betyder det att SD fick egen majoritet under nagra timmar och till slut fick 50% av rosterna. SVD undersokningen ar precis som Synovates en liten och ovetenskaplig undersoknng, Till saken hor att SVD undersokningen fick 11.443 roster vilket ar over 5 ganger sa stort underlag som Synovates undersokning hade.

Sa man kan undra var ligger den mest riktiga siffran, har SD 3%, 17% eller 50%? En undersokning som inte kan forklara hur 17% forsvann ur statistiken ar hogst tveksam.
SVD DN AB

Palmemordets polis undersokning saboterades av regeringen.

Den davarande regeringen gjorde allt i sin makt for att sabotera polisundersokningen.

Den davarande polischefen Hans Holmer var den person i Sverige som visste mest om alla fakta i fallet. Han ledde och koordinerade polisundersokningen. Det mest troliga sparet han ville undersoka fick han inte undersoka av den davarande regerigen. De hade ett annat agenda an att hitta de som var skyldiga, darfor fick Holmer sparken av regeringen.  Det faktumet att regeringen blandade sej i en av Sverige mest publicerade polisundersokningar ar ett mysterium. Dessutom sa sattet de blandade sej i var ett klumpigt forsok till att styra en utredning. Ingen kan forsta varfor de gjorde det. Konspirationsteoretiker undrar om det var regeringen sjalva som gjorde sej av med Palme och forsokte dolja sparen.

En sak kan alla halla med om och det ar att det var obegripligt varfor regeringen ville styra utredningen. Det finns inget normalt land som har en regering som blandar sej i pagaende polisutredningar. Det brukar bara intraffa i bananrepubliker. Efter deras inblandning gick det inte att undersoka det spar som var det mest troliga. Enligt de som var mest insatta vid tillfallet sa var det PKK som stod hogst pa listan av misstankta eftersom ett stort antal ledtradar pekade at det hallet. Tills idag sa har inga andra alternativ kunnat komma i narheten av det antal ledtradar eller den betydelse ledtradarna haft som ledde till PKK. Andra alternativ har mycket mindre varde och vikt.  Den misstankte knarkaren Christer Petterson som friades hade inget motiv och skulle sakerligen inte kunnat komma unden med att utfora mordet utan att prata om saken. Sannorlikheten att han skulle stott pa Palme ute pa stan samtidigt som han var bevapnad utan att vara hog pa knark ar mycket liten. Dessutom kan det inte forklara hans inblandning da ett antal personer skuggat Palme och foljt honom till och fran hans bostad i Gamla Stan under en tid och samma dag som mordet utfordes. 

Jerzy Sarnecki's teori om Petterson sammanfaller med den davarande regeringen's pastadda teori eller "hopp". Sarnecki har i alla ar han figurerat i media tagit stallning for regeringens policy oavsett om det talar mot sunt fornuft, fakta, statistik eller annat som visar motsatsen. Han har i alla ar morklagt den verkliga brottsligheten i Sverige. Han har alltid forsok antyda att Sveriges brottslighet ligger pa normal niva men i sjalva verket har Sverige europas hogsta valdsbrottslighet enligt Interpol. Sarnecki har ingen som helst trovardighet. Han ser sitt jobb som mer betydelsefullt an sanningen, verklig statistik eller fakta. Prostituerade tanker pa samma satt, de gor vad som helst for pengar.  

PKK sparet som visade bla att PKK hade en lokal utmed flyktvagen, de hade mordhotat Palme stax innan mordet, de hade strax innan mordhotet haft ett mote med regeringen och desperat forskt fa Palme att ta bort regeringens terrorist stampel pa sin organisation vilket misslyckades, kodade mordplaner via telefonsamtal hade registrerats av SAPO bland PKK suspekta inom och utanfor Sverige, PKK hade utfort andra mord pa politiker i Europa, kanske av likande orsaker. Det plus alla andra spar ledde till att den mest insatta personen, Hans Holmer tyckte sej var nara de skyldiga och ville gora ett stort tillslag mot PKK. Han stoppades av regeringen. Om det bara var klumpigt eller avsiktlig sabotage fran regeringens sida kommer vi aldrig fa reda pa sanningen om.

Att just mordet pa Sveriges mest hatade politiker skulle saboteras pa ett sa underligt satt ar markligt, var han kanske till och med hatad av sina egna? SVD SVD2 DN

Wednesday, February 27, 2008

Mordforsok och allmanfarliga terrordomda far lindriga straff.

Foljande information om de sadistiska primitiva terrorister som behagar krossa glasforemal i manniskokroppar och andra sjuka beteenden kom fran en mycket informativ blog som lankas nedan. Nu skriver tidningar att sadisterna ar krankta vilket ar underligt, oftast brukar det vara offer som kranks. Det ar ungefar som om en valdtaktsman skulle klaga pa offret. Man borde gora en studie i deras mentala tillstand for att se hur brottslingar kan kanna sej krankta av konsekvenserna av deras eget kriminella rasistiska agerande.

Khalil, Chinh, Alessandro, Chau samt Slaeh fälldes alla för händelserna som de åtalats för på nyårsafton. Se också ”Borås: Invandrargäng åtalas för sadistisk nyårsterror”.

18-åringen som tryckte in en raket i munnen på en kvinna fick villkorlig dom och 200 timmars samhällstjänst.
Enligt dagens dom i Borås tingsrätt var brottet så allvarligt att det kunde ha gett åtta månaders fängelse.
Men eftersom den åtalade är så ung och satt häktad länge ansåg rätten att det räckte med villkorlig dom och samhällstjänst.

De pinsamt rabatterade ”straffen”

18-åring: Villkorlig dom och 100 timmars samhällstjänst för grov misshandel, olaga hot och ofredande. Ska betala 9.900 kronor i skadestånd till kvinnan som fick raket intryckt i munnen.
19-åring: Sex månaders fängelse för grov misshandel.
17-åring: 100 timmars ungdomstjänst för grov misshandel.
16-åring: 100 timmars ungdomstjänst för grov misshandel.
De fyra som fälldes för misshandeln ska solidariskt betala skadestånd på 23.098 kronor till offret.

18-åring: Fyra månaders fängelse för övergrepp i rättssak. Dessutom 5.000 kronor i skadestånd.
De mångkulturella våldsverkarna är:


UPPDATERING. NU HAR VI FATT NAMNEN FRAN TINGSRATTEN.
  • Khalil Benjamin. Född 1990 i Irak, kom till Sverige 1994. 17 år.
  • Van Chin Phan. Född 1989 i Hongkong, kom till Sverige 1992. 18 år.
  • Tapia Vargas. Född 1991 i Sverige, men föräldrarna är födda i Chile och kom till Sverige 1978. 16 år.
  • Van Chau Phan. Född 1988 i Kina, kom till Sverige 1992. 19 år.
  • Babak Abdollahi. Född 1988 i Iran, kom till Sverige 1992. 19 år.
Kalla: Borås tingsrätt, målnummer B 23-08, rotel 7.


Tipset kom fran Swedewatch. Namnen kom fran tingsratten. Tyvarr finns inga fotografier pa de skyldiga terroristerna. Om nagon vet mer meddela garna det sa vi kan publicera det har.

Alla handlingar och alla information som finns i rattegangsprotokoll kallas "offentlig information". Det betyder att all information kan anvandas av media och publiceras helt fritt. Om det ar nagon som undrar om man far publicera material fran rattegangsprotokoll sa ar svaret, ja man kan publicera all information helt fritt. Om det finns nagon som tvivlar sa kan ni sjalva konsultera med er advokat sa far ni reda pa det. BT

Monday, February 25, 2008

Tjansteman far inte ha en politisk uppfattning som strider mot regeringens.

Migrationsverkets verksamhetschef, Eugen Palmer, omplacerade en tjansteman efter att han privat har uttryckt en politiskt uppfattning som inte stods av regeringen.

Lennart Eriksson hade pa en privat hemsida uttryckt sympati for staten Israel. En sadan uppfattning gar strikt emot svensk officiell (eller inofficiell) utrikespolitik. Svensk politik har i over 20 ar varit antijudisk i flera avseenden. Statligt pressstod har delats ut till ett stort antal tidningar. Efter noggrann granskning har enbart judehatiska tidningar har fatt pressstod. Man har aldrig sagt det offentligt men de tidningar som fatt presstod har varit allt ifram rent marxistiska tidningar som Flamman, (fd Norrskensflamman) till mer pa ytan neutrala tidningar som DN och SVD. Deras journalistik ar daremot inte neutral. Journalistiken tar alltid politisk stallning mot Israel och for Palestinerna i deras konflikt. Skribenterna som anvands till politiska artiklar i samtliga tidningar som fatt pressstod ar en lang rad judehatare och man har aldrig uttalat sympati for staten Israel.

Statlig kontroll over asikter har inte bara gallt alla statligt anstallda, det handlar om kommunalt anstallda, fackmedlemmar och manga andra.

Yttrandefriheten ar begransad i Sverige. Att uttrycka sympati for staten Israel helt privat kan man tydligen inte gora i Alliansens Sverige. Fortryck av debatt och asikter var helt vantat under socialist regeringarna, men den borgerliga alliansen visar nu att man behandlar yttrandefriheten pa samma satt som de foregaende socialist regeringarna. SVD

Sunday, February 24, 2008

Filmen "Arn" far brutal kritik aven i Finland.

Arn blir ett exempel pa hur Svensk film sitter i ett djupt trask.

"Åbotidningen Turun Sanomat avfyrar en bredsida mot filmmakare som stirrar sig blinda på det ekonomiska: "Då våra filmproducenter senaste höst strejkade för att understryka sina krav på höjt statligt stöd, var deras huvudargument att den höga kvaliteten på filmkonsten i vårt västra grannland sammanfaller med de där utbetalda understöden. Så pyttsan heller! Svensk film har aldrig tidigare befunnit sig i ett så djupt träsk som den gör i dag." SVD

Saturday, February 23, 2008

Brottslingar domda till utvisning far slippa stor del av straffet.

Brottslingar som ska utvisas efter avtjanat straff far kortare straff och kan darfor slappas ut i fortid efter att ha fatt en kraftig rabatt. Eftersom Sverige inte utvisar alla de som domts till utvisning kan brottslingarna darmed ga fria i Sverige med forkortat straff och utan att utvisas. Om de kan fortsatta att fa socialbdrag och andra inkomster ar daremot oklart. Forhoppningsvis kanske nagon inom bidragssektorn upplysa om det? DN

Friday, February 22, 2008

Migrationsverket avslojar regeringens hemlighallna invandringspolitik.

Av en tillfallighet sa rakade Migrationsverket avsloja en val bevarad hemlighet. Alla har undrat vilken slags invandringspolitik dagens regering bedriver. Nu slipper vi undra. Det finns ett svar nu. Migrationsverket svarade pa en helt annan fraga och i det sammanhanget kom det inte helt ovantade men skrammande svaret;

Men Sverige har inget tak för invandring och därför verkar det otroligt att regeringen skulle begära något sådant.

Sverige har inget tak for massinvandringen. Dar har ni dagens invandringspolitik avslojad av Migrationsverkets Informationschef Marie Andersson. Se avslojandet i Dagensmedia.

Wednesday, February 20, 2008

Ett nytt balkong mord.


Kroppen foll fem vaningar. Hon blev utslangd fran en balkong i Kalleback, Goteborg. Manga ringde polisen efter att ha hort brak i lagenheten och pa balkongen.

Den misstankte 23-aringen var mycket aggresiv och skrek "fan vad tung du ar" nar han lyfte kvinnan over racket och slangde ner henne till en omedelbar dod. Den misstankte tros vara son till kvinnan.

Mannen domdes till rattspsykiatrisk vard for ett mord han begick pa ett behandlingshem pa Marstrand i Februari 2007.

Mord leder till frihet efter knappt ett ar i Sverige. Sedan repeteras mardrommen igen och det blir ett mord till. Har myndigheterna ingen respekt for manniskoliv? AB SVD DN SVD AB

Tuesday, February 19, 2008

Svensk kravde barnbidrag for 17 fiktiva barn och skickade pengarna till Gambia.


Lurade till sig 250 000 med 17 fiktiva barn

Den 36-åriga kvinnan från södra Sverige har ett barn - men hävdade att hon hade 18.
På så vis kunde hon lura till sig över 250 000 kronor i bidrag i Storbritannien.
Nu har hon dömts till ett års fängelse av en brittisk domstol.
- Du är en fullständigt ohederlig person, sa domaren Anthony Ensor vid förhandlingarna. <

Kvinnan fuskade till sig pengarna i början av förra året.
Hon hyrde två lägenheter i brittiska Manchester samtidigt som hon är svensk medborgare och folkbokförd i Sydsverige.
Kvinnan har en son i Sverige, men bodde enligt domstolen ensam i Manchester.
Hon behövde inte använda sig av någon avancerad metod. Det räckte att hon upprepade gånger ringde en telefontjänst för skatte- och bidragsfrågor och krävde bidrag för påhittade barn, skriver Daily Mail.

Skickade pengar till Sverige

Först uppgav hon sitt riktiga namn och den första adressen – och hävdade i olika omgångar att hon hade nio barn. Sedan uppgav hon ett annat, falskt namn och den andra adressen och krävde bidrag för nio barn till.
Under några månader fick kvinnan ta emot över 20 000 pund, motsvarande över 250 000 kronor. Enligt åklagaren Nicolas Clarke skickade hon ”stora summor” av de pengarna till bankkonton i Sverige och i Gambia.
Svenskans advokat har inte fått någon förklaring till det som hänt, annat än att hon haft en tung period.

Ska deporteras

Vid rättegången uttryckte domaren Anthony Ensor sin oro över hur enkelt 36-åringen hade kommit över pengarna. Han sa också:
– Du är en fullständigt ohederlig person som fyllde dina egna fickor genom att göra falska anspråk, skriver Daily Mail.
Eftersom 36-åringen redan suttit häktad en tid har hon bara drygt 100 dagar kvar på sitt straff, enligt den brittiska domstolen.
I juni ska en förhandling hållas om hon ska tvingas betala tillbaka pengarna. Sedan kommer hon att deporteras från Storbritannien.
KVP.se har sökt kvinnans försvarare för en kommentar. Expressen/KvpDailyMail

Sverige satsar pa framtiden i Irak, inte Sverige.

Den Svenska bistandsministern, Gunilla Carlsson, (m), vill satsa pa att investera i Irak och fa igang foretagare dar och darmed satta snurr pa den Irakiska ekonomin. Det vore bra om den Irakiska ekonomin blev battre. Men att ta Svenska skattepengar och gora foretagare rika i andra lander samtidigt som Irak ar en av varldens mest oljerika nationer ar att kasta bort kapital som skulle behovas till exakt samma sak i Sverige. Det ar den svenska ekonomin som ar eftersatt, foretag forsvinner varje dag i Sverige, vi forlorar ett stort antal arbetstillfallen till foretagsflytt och nedstangningar varje ar.

Det vore battre att kapa ner allt bistand som visat sej vara bortkastat, det handlar om nastan allt. Vi ar varldsledande pa sloseri, darfor har vi varldens hogsta skatter utan hopp om lattnader.

"– Min analys bygger på att det saknas frihet i världen, att människor lever under förtryck. Robert Mugabe och Fidel Castro ska vara rädda för svenskt bistånd. Här har det funnits en slapphänthet."

Carlssons omdome om socialist regeringarnas bistandspolitik under 30 ar ar alltsa "slapphanthet". Jag skulle vilja paminna om hur bistandet anvants som ett politiskt verktyg for att ge stod till diktaturer och krigforande socialistregimer. Miljontals flyktingar har skapats och oraknerliga dodsoffer har skordats i alla krig som ett indirekt resultat av svenskt bistand till Nordvietnam, Kina, Angola, Mozambique, Zimbabwe, Kuba, mfl. Det kan knappast kallas "slapphanthet", det var snarare kriminellt och har satt Sverige i omvarldens ogon i en kategori tillsammans med andra militanta diktaturer.

De 8.000 miljarder kronor som Sverige gett har inte visat nagot positvt resultat. Situationen i mottarlanderna ar likadan som da vi borjade ge bidrag, i vissa fall ar situationen mycket samre idag. Skrota ulandsbistandet helt tills en utvardering har gjorts och tills nya battre ideer kommer fram. Och sluta skicka bidrag till valdens rikaste oljestater, vi har pensionarer som tvingas leva pa nagra hundralappar i manaden. Det vore kriminellt att anvanda skattemedel till stod for oljerika staters ekonomi som redan upplever en kraftig vitalisering da var egen ekonomi faller som en sten. Hur manga vet att Volvos tillverkning formodligen snart kommer att flytta till andra lander? Det foretaget och tusen andra med ett liknande vagval borde man istallet forsoka radda jobbet hos i Sverige. SVD

Monday, February 18, 2008

Dansk tecknare maste fly till annat land.

Den Danske tecknaren som tecknat de komiska Muhammed teckningarna, Westergaard maste nu lamna den enda bostad han varit hanvsad till. Polisen hade hanvisat till ett sakert hotell men nu vagar inte hotellet ha kvar honom. Det aterstar alltsa inga alternativ som det ser ut. For en vecka sedan greps tre Islamister med planer pa att morda honom. Danmark blir osakrare for varje dag, Sverige och ovriga Europa likasa. 

Likande saker intraffar i Nederlanderna. Om vi flyttar oss tillbaks ett par ar till Mars 2005 sa utspelade sej foljande. Den Hollandska politikern Ayaan Hirsi Ali stamdes av muslimer for sina uttalanden om Muhammed. En domstol varnade Hirsi Ali for hennes uttalanden och menar att hon ska vara forsiktig nar hon talar om profeten. Hirsi Ali har sagt att profeten Muhammed var en pervers tyrann och en pedofil. Domaren R. Paris menade att Hirsi Ali har sokt att provocera fram ganserna for yttrandefriheten. Vidare havdade domaren att hennes ordval var olyckligt. Det var inget lagbrott men att "det kunde vara tveksamt om det repeterades". Tydligen innebar det att ibland ar yttrandefrihet ok men inte om man forsoker tva ganger. 
Muslimerna forlorade fallet och overklagade. 

Sedan begransades rorelsefriheten for Hirsi Ali. En borgmastare forbjod henne att komma till en tradplanterningsdag med temat "sa fred" da de inte kunde garantera hennes sakerhet. 600 skolbarn var inbjudna till evenemanget men inte bara lokala barn var inbjudna. Man hade aven bjudit in barn fran en Islamsk skola fran Heerlen och fran en Egyptisk Islamsk skola i Amsterdam tillsammans med den Egyptiska ambassadoren.  

Hon har varit mordhotad en langre tid och tvingades avga fran politiken da man inte kunde garantera hennes sakerhet som politiker. Hon lamnade landet under en langre period for att satta sej i sakerhet. Numera reser hon runt och forsoker hitta en saker borstadsort. Myndigheterna betecknar hoten som allvarliga.

Islamisternas mordhot ar inte det enda hoten, de forsoker begransa yttrandefriheten med hjalp av domstolar, hotelser, upplopp och vald. Tidningarna arbetar for att begransa yttrandefriheten och har bara fega undanflykter. Det ar inte bara Sverige som ar under ett farligt och vaxande hot, det har funnits doldt i stora delar av Europa och kunnat vaxa i tysthet. De hotande valdsmanniskorna ska inte kunna ta over domstolar, gator och yttrandefriheten. Vi maste alliera oss med andra lander sa vi kan dela information och upplysa den stora allmanheten om vilka hot som ligger framfor oss, vad det kostar, och hur vi ska kunna eliminera dem och aterga till att bedriva nationsbyggande igen.

Dutchreport SVD DN

Avtal skrivs om utlamning av Irakier, och Bildt utropar Insh-Allah.

Sverige och Irak skriver ett avtal som forbinder den Irakiska regeringen att ta emot de Irakier som inte accepteras i Sverige. Det ar en bra utveckling. Det ar underligt att det skall behovas sadana avtal men som vi vet sa brukar manga utomeuropeiska lander vagra ta emot sina medborgare som uttvisas dit. Senast var det en Eritrean som skulle utvisas, man chartrade ett privat plan och flog honom dit, men Eritrea vagrade ta emot honom och man var tvungen att ta sitt chaterplan och flyga honom tillbaks over halva jordklotet till Ankeborg.

Da kan vi nu till slut se fram emot att alla Kurder och andra Irakier kan atervanda utan byrakratiskt krangel.

Det finns anlednng att vara misstanksam. Migrationsverkets senaste atgard att snabbehandla Irakiska asylarenden ledde fick
motsatt resultat om nagon hade hoppats att de skulle snabbutvisas. De visumkrav som forra regeringen inforde strunta man i.
Den domstol som domt att Irakier inte har flyktingstatus struntar man ocksa i. Irakier som smugglats till den svenska gransen och akt fast blir till och med mottagna for behandling vilket inte inger nagort fortroende for regeringen eller myndigheterna.

Med de stora mutor som flyktinghandeln fort med sej sa kan man nog bara vanta sej att att fler flyktingar far uppehallstillstand. Handlaggarna behover tydligen inte folja nagra regler, beslut eller principer och kanske slipper skatta for alla miljarder som ar i omlopp i manniskohandeln. SVD SVD

Sunday, February 17, 2008

Hi mom it's Achmed, I have a new job, it's called "krankt"

Hi Achmed, what is this new job, what do you do?

I like ehhrrr,,,,,,,,,,,I write reports to the government, to DO, mom, it's great, it pays good money too.

Hmm, what kind of reports do write my son?

Ehhh, ahhhhh, ehhhhhh. its like statistics mom, its great.

What do you mean statistics, you said you work in a banana-republic, i'm surprised they have statistics in a bananarepublic like Sweden?

Well, they just started having it here because they are very backwards. I write the reports since the natives can't do it. Then it becomes statistics and it's reported in the news, it's great.

My son, can i get a job like that, can i work with job you call "krankt"?

Yes sure, all you need to do is come here and get the feeling of "krankt", they pay everyone that feel this way and write reports to the government, to DO. They put you up in nice hotel for the first year, we don't know where all the money is coming from but its great, we are all jumping for joy over these strange people that give us everything.

My son, don't the swedes feel "krankt" over being used like this?

Well sure, but those who do emigrate or commit suicide, the rest of them are called racists in the newspapers, its all good mom. I must go now to my second job at the big company called the Forsakringskassan, bye.

Samtalet kan ha avlyssnats av Forsvarets Radioanstalt, som jag i min tur avlyssnar. DN DN

Rasist mord i Amsterdam.


En aldre man i 65-ars aldern, nyligen pensionar, brandes ihjal levande efter en brandattack pa hans hus. Han bodde i den multikulturella stadsdelen Geuzenveld i Amsterdam. Grannar horde en stor explosion foljd av nagra mindre, de kunde inte gora mycket da det brann for mycket.

Den mordade mannen var Hollandare som tog hand om en lekpark i grannskapet. Grannar sade att han ofta haft problem med Marockanska ungdomar som skrapade ner i lekparken. En tidning skrev att "efter ett inbrott fordomde han alla invandrare har".  En annan tidning citerade en turkisk granne som sade "han har ofta sagt att det ar for manga invandrare i omradet".

En lokal TV kanal, AT5 rapporterar att hans vanner sagt att hans kritik mot for manga invandrare blev fatal for honom. Hollandare ar enligt rapporten en minoritet i de flesta omraden runt Amsterdam. 

Polisen vill inte uttala sej om 2 suspekta personer som greps i narheten efter att de hittats brannskadade i sin bil.  Las mer pa engelska om nyheten fran 2005 i Dutchreport.

Engelsman antyder diktatorisk kontroll i Sverige.

"Ledande brittisk statsvetarprofessor varnar för ändring av valsystemet: En övergång till ett system som stänger ute sverigedemokraterna riskerar i slutändan bara att gynna dem. Det vore helt fel att ändra det svenska valsystemet för att försöka utestänga sverigedemokraterna i nästa riksdagsval. "

Jag har inte hort talas om ett forslag att forsoka stoppa demokratin i Sverge och hitta pa metoder att eliminera konkurrens i politiken. Socialdemokraterna forsokte stoppa sverigedemokraterna fore valet da de forbjod deras hemsidor, det forbudet blev for uppmarksammat sa den planen fick sossarna skrota. Det forsoket var uppenbart diktatoriskt. Formodligen kontaktades regeringen av FN eller inflytelsrika nationer som inte har tolerans for diktatur inom Europa med budskapet att man kan inte ta sina banarepubliksmetoder hur langt som helst i Sverige. Det hjalpte den gangen.

I DN's debattartikel far vi nu bakvagen reda pa att nagon hemlig kraft i Sverige vill andra det Svenska valsystemet med syfte att utestanga oppositionen, SD. Av artikeln framgar det inte vem som skulle ligga bakom sadana planer, man kan anta att Alliansregeringen kan ligga bakom kanske konspirerande tillsammans med Sossarna som redan visat att man vill forsoka stoppa yttrandefriheten om man kan gora det i tysthet.

Jag skulle vilja veta namnen pa de personer som vill "Mixtra med lagarna" (som artikelns rubrik lyder) for att utestanga demokratiska krafter. Visa ert ansikte om ni vagar.

Det ar inte en stor mittenpolitisk folkrorelse som ar extem. Det ar de som vill forbjuda debatt och konkurrerande politiska partier som ar extremister. Det ar de som vill importera miljontals judehatande gatuvalds nazi muslimer som ar extremister.

Den debatt som skulle kunna finnas finns inte enbart av en orsak. Orsaken ar att det finns inte ett enda logiskt argument for den politk (eller brist pa politk) som har forts. Daremot finns det tusen argument mot den extremist politk som forts.

Om man tittar pa debatten som forekommer i fri meda som bloggar sa marker man de olika positionerna. De som stoder extremist politiken och massinvandring har aldrig fort fram ett enda argument. De anvander skallsord och hotelser som enda medel till sitt forfogande. De som vill stoppa extremist politiken behover bara gora langa listor med den massiva brottsligheten som folk drabbas av dagligen for att visa resultatet av deras politik. Brottsligheten och hoten talar for sej sjalv. Detsamma galler debatten sjalv, att det inte forekommer nagon debatt i de stora media bekraftar att motstandarna inte har nagra argument, darfor fortrycks debatten helt i de stora media. Den stora tystheten blandas ibland med artiklar och reportage fyllda av smutskastning och misstankliggoranden. Det nu avslojade skrammande Lilla Saltsjobadsavtalet dar journalisterna kom overens om att fortrycka sanningen ar ytterligare argument mot extremist politiken. Det ar  ytterligare en diktatorisk arbetsmetod sa Svenskarna inte ska fa reda pa sanningen.  

Nu har vi dessutom kostymkladda hot mot demokration inom politiken, jag skulle garna vilja se vilka politiker som stoder forslaget att "Mixtra med lagen" for att stoppa oppositionen. Skriv hit sa kan vi ta en debatt om ni vagar.

Tur att det finns engelsman som kan tala om for svenskarna att det finns ett hot mot den Svenska demokratin. Och tur att DN staller spaltutrymme till forfogande till Vernon Bogdanor aven om artikeln hade alternativa smutskastande syften. DN

Kriget i Kosovo,,,jag menar Kopenhamn fortsatter.


Sju natter av valdsamma kravaller, brander och gatuterror. Brandalarmen haglade in till brandskyddet. Av de 45 som gripits ar det 2 med danskt ursprung och 43 ar asylungdomar.

Tidningarna undrar varfor. Jag undrar inte varfor. Det ar klart att det handlar om ett oerhort hat mot Danmark, man vill forstora sa mycket som mojligt. De muslimska asylsokanden som kommit dit har inte ens sjalvbevarelesdrift att forsoka upptrada med respekt och odmjukhet efter att ha fatt bostad och uppehalle i Danmark. Nej man beter som en invaderande hord av skrikande, hotande, brannande primitiva manniskor. Att inte Danskarna har tappat talamodet med dessa samhallssabotorer ar markligt. Har Danskarna forlorat bade horsel och syn?  Jag trodde Danskarna var mer resoluta och skulle kunna klara av att avstyra ett hot mot sitt land om de konfronterades med det. Men de kanske inte annu ar helt medvetna om vad som hander. Vansterpartier Radikale var den "skramda gamla damen" i Danmark, de vill nu hosta upp 100 miljoner till "social upprustning". Sant har inte hjalpt hittils. Men det visar att man ar lattskramd och det ar som att halla bensin pa en eld. Fel forslag, fel tidpunkt och fel sammanhang.

Om man vill bevara fred, trygghet, medborgarnas sakerhet och medborgarnas ratt till att ha sin egendom ifred sa kan man inte bete sej som en radd gammal dam och gomma sej i badkaret med handvaskan upptryckt under hakan, man maste vara resolut och eliminera hotbilden innan hotet overgar till allvarliga samhallsstorningar. Man maste inse att hot utan logik ar en fara som maste konfronteras med permanenta metoder. 

Ta en titt pa videon som finns pa bloggen everykindofpeople och bedom sjalv hur Danskarna borde reagera. Danmark ligger runt hornet fran oss och jag hade uppfattningen av Danskarna var mer oroade over utvecklingen i Sverige, uppenbarligen sa borde vi alla vara oroade eftersom samma hot sprider sej snart overallt. Respektera var religion annars branner vi ner Danmark. 

HD SVD DN AB Sydsv SVD DN

Saturday, February 16, 2008

Arets skamt.

"I Was so depressed last night that I rang the Samaritans.
Got through to a call centre in Pakistan .
Told them I was suicidal, they got all excited and asked if I could fly a plane."

Ripped fran en Youtube kommentar.

Multimiljon projekt for muslimer blev fiasko.

"Det EU-stödda projektet startade med en budget på 18 miljoner och skulle öppna dörrar till arbetslivet åt hemlösa och åt arbetslösa muslimer. Men på tre år lyckades ”Holistiskt arbete” nästan inte åstadkomma någonting.

Idén till partnerskapet ”Holistiskt arbete” kom från Islamic Center och Stadsmissionen. Tanken var att ideella organisationer, myndigheter och privata företag skulle hitta nya vägar att ordna jobb åt personer som står långt från arbetsmarknaden.
har projektet utvärderats av två forskare, Eva Lindbladh och Carina Nilsson, och utvärderingen visar ett projekt präglat av förvirring, motsättningar, misstag och icke uppnådda mål.

Av sex delprojekt genomfördes bara ett enligt planerna och utvärderingen koncentrerar sig på det projektet, som handlade om att hitta deltagare och sätta dem i arbete.

En grupp deltagare skulle rekryteras av Islamic Center. Det misslyckades helt eftersom de tillfrågade ville ha jobb och inte ytterligare en praktik. I stället skickades ett antal deltagare mer eller mindre mot sin vilja till Islamic Center av Arbete och utveckling i Rosengårds stadsdel."

" Till ett erfarenhetsseminarium i november anmälde sig en av 165 inbjudna personer. Seminariet ställdes in. Deltagande partner var Islamic Center, Malmö kyrkliga stadsmission, Malmö kommun, Kirsebergs församling, Arbetsförmedlingen Nya invandrare, Personalpartner och Östra Grevie folkhögskola."

"Anders Karlsson upptäckte snart att de olika partnerna drog åt olika håll, att tiden gick och pengarna rann iväg utan att mycket hände. "

Med tanke pa allt sloseri kan man undra om pengar ar det mest vardelosa objekt som finns i Sverige, Miljonerna tar aldrig slut da myndigheter ska satsa pa "projekt", "ideer". Billass med sedelbuntar vraks over multikulturella experiment som misslyckas. Vem f** ar ansvarig, och varfor finns det aldrig folk som stalls till svars? Om ideen kom fran analfabeter hur stor ar risken for ett misslyckande?
Las mer i Sydsvenskan. Sydsvenskan2

Tva mordbrander inom 2.5 timmar pa Helsingborgs Lasarett.

"Helsingborgs lasarett tar inga risker utan ökar bevakningen efter två bränder, natten mot fredag, som misstänks varit anlagda. Polisen förhörde under fredagen personal och patienter men har ingen misstänkt."

"Han ser allvarligt på bränderna trots att de till slut kunde släckas utan personskador.
— Något sådant här har aldrig hänt förut. Vi har inte haft en storbrand här på 12—13 år och detta var väl egentligen ingen storbrand heller. Men det blev mycket rök,"

"Sven Oredsson har inte märkt av någon rädsla bland personal eller patienter för att fler bränder ska inträffa men anser att man bör vara uppmärksam på särskilt personalens välmående."

Det finns tydligen nagon som hatar Sverige sa oerhort mycket att man vill branna ner vara sjukhus. Jag undrar vilka som kan ligga bakom, kan det vara en ,,,,,,,,,,,eh,,,,,,,,,,en pyroman? HD

Mangder av smabrott upplevs som terror.

"Tre inbrott på en dryg månad har påverkat paret Andersson-Ingfeldt i Förslöv. De känner saknad, ångest och oro efter brotten som de drabbats av......Både Kjell och Ami menar att den lokala polisen och brottsofferverksamheten gjort vad de har kunnat.
— Men jag upplever att till och med polisen är maktlös. Även om de syr in några individer så släpps de igen ganska snabbt av åklagaren. Ibland känns det som om samhället stod på brottslingens sida och att vi som drabbas får betala ett väldigt högt pris, säger Ami Ingfeldt." HD

Hur ska man kunna bo i ett samhalle som inte kan gora nagonting at den kraftigt okande brottsligheten?

Hur ligger partierna till och har blockgranserna flyttats?

Demoskops statistiska valjarundersokningar stammer mycket illa men andra jamforbara lika ovetenskaplig undersokningar.

Enligt SIFO fick S 45.5% av rosterna men i SVD's online lasarundersoknng sa fick S bara runt 10%, da 770 personer rostat. Man far en kansla av att nagon manipulerar med undersokningarna.

Om man ska tro online undersokningen sa ligger Kd, C, och Fp precis pa 4% gransen vilket kan leda till att de aker ur riksdagen.

I artikeln skriver man att SD ligger pa 3% men av nagon anledning sa tillater man inte lasarna att rosta pa SD som ett alternativ, istallet har alternativet "Nagot annat parti" fatt 35% och ar darmed storst.

Jag har bara sett 2 online gallups efter det sista valet dar man har haft med SD som ett alternativ. En i SVD, i den undersokning blev SD det nast storsta partiet efter M. Den andra hade ett liknande resultat om jag inte minns fel.

Det mest troliga ar att de som har valt "nagot annat parti" menar SD till 90%, det brukar vara fallet. Om det ar fallet sa skulle det betyda att SD ar sveriges storsta parti. SVD borde tillata lasarna att valja SD. SVD borde inte forsoka fortrycka en folkvilja som kan betyda att SD idag ar Sveriges storsta parti vilket inte ar osannorlikt.

Om online resultatet haller sej sa kan partiet "nagot annat parti" (formodligen SD) formera ett eget block och vara storre an Fp, C, Kd, S, Mp, och V sammanligt. Det vore en sensation, men inte en helt ovantad sensation. Inte ovantat eftersom det maste helt enkelt finnas ett stort antal svenskar som inser att de 7 gamla partierna ar ansvariga for det kaos vi nu har i landet. Vi kan knappt grava oss ur det bottenlosa trask vi sjunker ner i. Valjarna ville ge Alliansen en chans i det sista valet, men valjarna har tydligen forlorat hoppet om en raddning och vill nu vanda sej till nya alternativ.

En annan underlig utveckling ar att man nu lagt valet till Europaparlamentet innan riksdagsvalet. Forut har riksdagsvalet kommit forst. Man kan forutse att SD kommer att vaxa stort till nasta val och vill kanske inte lata valjarna marka det. Om SD skulle fa stort stod i risdagsvalet sa skulle de kunna rida pa ett momentum och fa annu storre stod i det foljande EU valet. Om de far ett stort stod i EU valet sa kan det nedtonas av de regerande partierna, valet har mindre intresse i Sverige, och pressen kommer att gora sina forsok att dolja deras framgangar darmed kommer ett momentum att saknas. Pressen foljer som number har blivit kant, det korrupta avtalet, det s. k. Lilla Saltsjobadsavtalet. SVD AB

Expressen utvarderar dagens varldshandelser och skriver om den viktigaste?


Bloggen "Rakryggad" skrev en mycket traffande beskriving om Expressens journalistik:

"Glöm alla problem i Det Nya Sverige. Eller att fruktansvärt nya danskar håller på att bränna ner hela Danmark till grunden. Trosor är något Expressen tycker är viktigt att informera folket om. De behandlar oss som om vi besitter en 3-årings mentala mognad som bara behöver något färggrannt framför ögonen för att glömma omvärlden. Och då räcker det med Carolas trosor. Medieföretagen är inget annat än massförströelsevapen."

Vi kan inte glomma bort att Expressen samarbetar med gatuterror gruppen Expo/antifa som jag skrivit om tidigare har

Friday, February 15, 2008

Danmark brinner lika bra som Frankrike.

Muslimer ar eldfarliga. De har ett brinnande intresse for sitt nya hemland. Att muslimer var ett sapass alvarligt och stort problem i Danmark har inte varit helt klart for alla svenskar. man far aldrig tillfalle att lasa danska tidningar eller se Dansk TV. Om man ar pa genomresa sa kan man passera hela landet utan att ha en aning om hur illa stallt invandringssituationen ar dar.

Om man foljer politiska bloggar sa blir det snabbt klart vad som forsigar, men a andra sidan om man inte laser bloggar eller sydsvenska tidningar sa kan man vara helt ovetande om situationen.

De anti-danska gatu terroristerna har haft for mycket friheter och kunnat odla sitt hat for lange. De har gatt for langt och nagon maste stoppa elandet. Man far intrycket att muslimer overallt hatar sina nya hemlander, de branner och forstor och tillfor ingenting positivt till de samhallen de bor i. Samma sak verkar intraffa overallt, sociala myndigheter maste engagera sej, ungdomsligor, vald, brak och brottslighet, samhallsfunktioner saboteras och forstors, kriminella ligor vaxer fram som bestar av hatande grova brotttslingar. Stora nya resurser maste dirigeras till polis, aklagare, domstolar, nya fangelser maste byggas, utvisningar och anknytningsfall maste administeras i all oandlighet. Skatter maste hojas och all social service maste minskas for att klara de massiva kostnaderna. Da man inte ens raknat lidandet ibland brottsoffer och fastighetsforluster.

Ett tidigare civiliserat land som Danmark trodde jag aldrig skulle sjunka sa langt ner i trasket. De omfattande branderna i Frankrike saboterade en av deras storsta industrier, turistindustrin. De lider annu av alla aterkommande upplopp och brander i de muslimska bostadomradena. Danmark och kanske resten av Europa kommer snart att ga samma vag, mot en ekonomi som saboteras, samhallsfunktioner som forstors, och ett rykte som ett land med farliga upplopp och gatuterror utom kontroll. Det gar inte att sitta still langre, alla maste engagera sej om man ska kunna aterstalla ordningen.

De som branner Danmark sajer "ni maste respektera var religion annars branner vi ner Danmark". Europer har problem med att tvingas respektera folk, hot brukar ge motsatta effekt. Men vad begriper unga muslimer som kanske kom ifran ett land utvecklat som pa 700-talet med analfabeter som foraldrar. Hur mycket kan de begripa, det varsta ar att de och deras foraldrar har inget att forlora. Om de branner ner och forstor sa har inga av deras egna tillgangar forstorts eftersom de inte har nagra tillgangar. De har bara sitt hat som vaxer med varje socialunderstodsbetalning. Det ar enkelt att forstora. Det mest destruktiva i ett civiliserat samhalle ar att branna ner saker, det ar oerhort kostsamt att forsoka bygga upp nagot som brants ner. Darfor har vi i vast varlden ett outtalat consensus att vi ska leva i samforstand aven om vi tycker olika, det ar en av grundstenarna i civiliserade samhallen. I mindre civilierade samhallen dar man forstor, river, ligger i klanfejd, krig, eller bedriver revolt, uppror eller revolution sa kan ingenting utvecklas, utvecklingen star still som i mellanosterna. Det ar ens kultur som bestammer om samhallen ska kunna byggas eller inte. Nu drabbas en civiliserad kultur av transporterade innevanare fran den ociviliserade kulturen. Det kan bara bli varre om man inte utvisar sabotorerna och pa allvar tar itu med problemet.

SVD SVD DN Sydsvenskan

Bidragsbrott orsakas av for hoga skatter.

"För att få rätt till föräldrapenning vid vård av sjukt barn ska föräldrar i framtiden kunna styrka att barnet varit frånvarande från förskola, familjedaghem, fritidshem eller skola. Förslaget presenteras i dag av socialminister Göran Hägglund (kd) och socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson (m) på Brännpunkt i SvD."

Man tror att en femtedel av den tillfalliga foraldrapenningen, runt 650 miljoner kronor betalas ut pa felaktiga grunder.

Det vore ju bra om man rattade till det och sparar de summor som nu fuskas bort. Det som synes hopplost ar att den besparing man kan gora aldrig kommer att framja skattebetalarna. Besparingen kommer aldrig att synas som en minskning av skatten eller som en bonus till skattebetalaren. For gemene man gor det ingen skillnad om man sparar 650 miljoner eller om det fuskas bort ytterligare 6.5 miljarder.

Den besparingen man kan gora med de 650 miljoner kommer att slukas av det bottenlosa halet som statsbudgeten ar. Man forsker spara ettoringar medan miljon belopp slosas bort pa andra omraden, sadana ar proportionerna. Det kan vara darfor skattebetalaren ibland ar benagen att fuska med olika bidragsformer, man behover helt enkelt ett tillskott i hushallskassan. 
Bidragsfusk (och svarta inkomster) beror pa de vansinniga skatterna som bara ger lontagaren en liten del kvar efter att alla skatter och avgifter betalts. Svenskarna kommer att tvingas betala varldens hogsta skatter i all oandlighet, hushallskostnaderna gar upp snabbare an vad inkomsten kan oka. Darfor kommer inte fusket att minska, tvartom. Det kommer bli mer desperata forsok att dryga ut hushallskassan om inte skattetrycket minskas och folk kan motiveras att betala skatt. Eftersom folk inte ens vet vart skattepengarna gar till idag sa kan de knappast kanna sej motiverade att betala skatt och halla tyst. Staten som tjanar miljarder pa spel och alkohol har inte sankt skatterna med motsvarande belopp, tvartom. Trots att en regering inte ska syssla med spel och alkohol forsljning sa har det inte hjalpt Sverige, atminstonde sa har det inte synts. Det ar dags att privatisera verksamheter som en myndighet aldrig var till for att syssla med. Privatisera foretagen sa folk kan fa mojlighet till ett anstandgt jobb med anstandig betalning. Numera ar det bara korrupta politiska tjansteman som tillsatts (av sina korrupta vanner?) i de olika statlig bolagen. Regeringen maste aterga till det som en regering alltid borde ha koncentrerat sej pa; att regera. En regering ska inte bedriva spritbutik, apotek och lotto. Medan de har glomt att regera sa har de flesta stora privata foretag salts ut till utlandska agare. Ett land utan privata foretag lever i en konstlad ekonomi utan framtidsmojligheter. Att inte oppet erkanna det ar att stoppa huvet i sanden samtidigt som det gar utfor. SVD SVD2

Norsk minister avgar efter bara 3 manader pga korruption.

Manuela Ramin-Osmundsen, barn och jamstalldhetsminister, den forsta negressen som blivit minister i Norge tvingades avga efter att hon strax efter utnamningen anklagats for korruption. Hon tillsatte Hjort Kraby pa den nyainrattade posten som "barnombud".  Snabbt avslojades det att den nyutnamnde Hjort Kraby var kompis med Manuela Ramin-Osmundsen.

Manuela Ramin-Osmundsen har tidigare tvingats avga som chef for Utlendningsdirektoratet 2006, den myndighet som avgor om asylsokanden far stanna i Norge. Hon var da fransk medborgare med familj fran Karibien. Statsminister Jens Stoltenberg ingrep da och specialbehandlade hennes ansokan om Norskt medborgarskap. En sadan befattning skulle i Sverige vara utsatt for korruptionsforsok, varje asyfall kan kosta 100.000 kronor i mutor och andra kostnader.  Med 100.000 fall om aret sa ar det valdigt manga som kan bli rika pa det om de ar korrupta. 

Det framgar inte av artikeln varfor hon tvingades avga fran sin tidigare post eller om Statsministern ar anklagar for oegentligheter med anledning av "specialbehandlingen" av den korrupta ministerns medborgarskapsansokan. Kanske Norsk media har mer information, man far hoppas det kommer mer information om det. SVD
 

Thursday, February 14, 2008

Utvisad Eritrean maste resa tillbaks till Sverige med specialcharter.

Den utvisade Eritreanen skickades med special charter till Eritrea. Vid ankomsten sa vagrade de Eritreanska myndigheterna att slappa in honom. Man accepterade inte mannens papper. De svenska myndigherna blev darfor tvingade att satta honom pa planet och flyga honom over halva jordklotet tillbaks till Sverige.

Om jag forsoker mej pa en gissning varfor hans papper inte accepterades i Eritrea sa gissar jag att mannen uppgett en falsk identitet och visat upp falska papper da han sokte asyl i Sverige. Om Svenska myndigheter tror att afrikaner ar lika dumma som svenskar sa har dom misstagit sej. Jag antar att aven en mindre afrikansk stat som Eritrea har koll pa vad som ar falska och riktiga resedokument, till skillnad mot Sverige.

Det finns ju knappt nagot annat land som tolererar falska papper eller annu varre inga papper alls. Sverige ar ett unikt land med unika tjansteman som har en unik tolerans. Svensk politik ar styrd av jorden storsta idioter, det storsta vansinnet pa jorden existerar i Sverige, vi ar som vanligt varldsrekordsinnehavare av idioti. Grattis skattebetalare, det ar ni som betalar for kalaset. Detta ar ytterligare en av de mest pinsamma handelser man hort talas om. Snart kommer nog utlandsmedia skriva om saken enbart pga hur fruktansvart pinsamt det ar. DN

"Svensk" Jidahist flyr Somalia, avslojad i Frankrike.

Uppdaterad.
Den tunisier som greps i Frankrike har tidigare blivit domd till 26 ars fangelse i Tunisien. Den svenska regeringen har kant till det men underlatit att lamna ut honom. Det har hant forut att terrordomda terrorsister inte lamnats ut av Sverige men da de reser genom andra lander reagera myndigheterna i andra lander och griper terroristerna. Sveriges flathet ar marklig. Det ar inte konstigt om andra lander ser pa oss med en bekymrad blick och skakar pa huvet. Vi ar en aning "lantliga" i en farlig varld.

Ett stor antal "Svenskar" som urspungligen kommer fran Somalia har goda forbindelser med det gamla hemlandet. Ibland har de akt dit for att delta i Jihad, vapnad kamp mot andra stammar i det kaotiska Somalia. Enligt en artikel i SVD greps en somalier nyligen efter misstanke om att han smugglat miljontals kronor till muslimsk terroristverksamhet bla. den bevapnade gruppen ARS i Somalia. Mannen nekade och sade att han bara organiserat resor till Mecca i Sadi Arabien. Vidare sade han att det pagar en rasistisk haxjakt not somaliska foretag i Rinkeby. Man kan undra om dessa pesoner har anknytning till de som avsloats i Etiopien efter att ha rest fran Sverige "pa semester" till Somalia och sedan flytt till Etiopien efter strider i samma region. Den aktuelle 23 aringen som greps i Frankrike av antiterror polis ska ha flytt Somalia via Kenya, Jemen, och Saudi Arabien. Dar kontaktade han en "god van" som arbetar pa den Svenska Ambassaden som gav honom ett nytt svenskt pass. Det ar en mycket marklig histora som myndigheterna maste utreda. Enligt uppgift i Expressen sajs han tillhora en al Qaida grupp som kallas "Gergis cell".

Sverige anvands som en viloplats for Jihadister och som en "cash machine" som en bank for kriminella jihadist stodjande somalier. I ett flertal artiklar har liknande avslojanden kunnat goras men man har aldrig undersokt deras status i Sverige. Hur har de fatt uppehallstillstand har, har de begart asyl coh flytt sitt hemland Somalia? Det faktum att de reser dit pa semester eller Jiad maste ju betyda att de inte har flyktingstatus och det maste myndigheterna ha kannedom om. De maste agera pa den information de har, annars begar myndigheterna tjanstefel. Myndighets personer har trots allt en fortrodendepost, deras arbete maste har regler och forordningar som maste foljas. De kan inte vara mindre an tjanstefel att ignorera upplyning man far om att sa kallde asylsokanden inte ar riktiga flyktingar. Jag undra hur manga ibland allmanheten som studerat migrationsverkets personal regel bok? Migrationsverket har precis som alla andra myndigheter interna regler for handlaggare och personal. Jag undra hur lang tid det skulle ta en journalist att hitta blatanta tjanstefel bland personalen om man fick tillfalle att lasa deras interna regler och jamfora de med deras arbetsmetoder? Men det kravs att journalisterna ar oberoende och inte har anslutit sej till Lilla Saltsjobadsavtalet. SVD DN AB SVD

Wednesday, February 13, 2008

Svensk media avslojat, det mest sensationella avslojandet nagonsin.

Det mest sensationella avslojande om Svensk Media finns nu for alla att studera. Svensk Media har i over 20 ar ljugit och kollektivt hemlighallit kritik mot massinvandringen. Deras hemliga avtal var inte menat att komma till allmanhetens kannedom och avslojas. Som en Cosa Nostra maffia familj har alla journalister behallt denna hemlighet utan att avsloja den for nagon eller ens yppat ett ord om det som manga svenskar misstankt. Det har funnis en misstanke om att alla journalister har samordnat sitt nertystande om kritik mot massinvandringen och invandrares brottslighet. Misstanken var befogad, nu kan det avslojas. Se filmen, men sitt ner forst, man tappar hakan nar man inser hur grotest verkligheter om den svenska journalistkaren ar. Journalister, kommentera garna om ni vet nagot om det avslojandet. Beratta om ni skams eller om ni forsvarar ert agerande. Vem granskar svenska journalister? Presstodsnamnden? Tack for tipset, PO.



DN SVD SVD

Fusk och svindel ar satt i system ibland muslimer.

"Det var efter Försäkringskassans utredning om skenäktenskap som Örebro kommun införde den nya regeln.

– Det visade sig att det ibland var satt i system. Man skiljer sig och en av makarna skriver sig på en annan adress. I verkligheten fortsätter de att leva tillsammans men de plockar ut mer bidrag, berättar Ulrika Staaf som är enhetschef på socialförvaltningen.

Borlänge kommun har haft en liknande regel men efter att en imam reagerat och påpekat att regeln är kränkande togs den bort i januari i år."

De som kanner sej "krankta" av en utredning om fusk har mycket att dolja. Jag kan knappt rakna alla tillfallen som muslimer sajer att de krankts. Varfor ar det bara muslimer som alltid anvander "krankt" som svepskal for att tillgodogora sej formaner som ingen annan har. Annu viktigare ar fragan om varfor svenskar tolererar deras vagran att folja regler och annu varre belona de som vagrar folja de simplaste regler. De som vagrar folja badhus reglerna fick stora belopp som beloning for sitt gnall i form av skadestand.

De kanner sej krankta om de maste folja reglerna i badhus, de kanner sej krankta om de maste folja regler om hygien om de ska jobba pa sjukhus, de kanner sej alltid krankta for minsta lilla motgang i livet.

Muslimer foljer upp "krankt" med hotelser. Svenskar vet inte att folk fran mellanoster har flera tusen ars erfarenhet att forhandlar med hjalp av gnall,  krava om ersattning och andra effektiva metoder. Det brukar leda till konflikter, stridigheter och krig. Darfor har mellanostern aldrig kunnat utvecklas till fredliga civilsationer. De har i arhundraden varit sysselsatta med klankrig, inre konflikter och sekteristiska strider.

Pa en skala pa 1 - 10 om 1 ar den som reagarar minst och 10 ar den som reagerar hysteriskt pa minsta foreteeelse sa ar svenskar nara ett. Baserat pa vad vi lart oss om muslimer de senaste aren sa ligger de pa den motsatta sidan, nara tio. Svenskar har totalt motsatta kulturella drag. Vi ar tillbakadragna, tysta, klagar aldrig och tolererar nastan allt. Om nagon har gatt for langt sa blir det en explosiv reaktion.

Iden att blanda folk med sa vitt skilda kulturdrag ar en hopplost illa genomtankt ide.

Resultatet har hittils blivit konstanta konflikter av olika slag, en aldrig sinande strom av rapporter om krankta muslimer och hotelser fran muslimer. Svenskar har fordomar om folk fran mellanostern. Man tror att de ar lika oss sjalva, att muslimer ar en aning lika europeer, sa ar inte fallet, det ar en fordom att tro det.

Min erfarenhet med muslimer och folk fran mellanostern ar att det som skrammer folk i sverige; krav, hotelser, brak och konflikter ar helt enkel deras satt att forhandla. Vi ar inte vana vid det, vi begriper inte att det ar bara deras satt att flytta fram sina forhandlingspositioner. I sina hemlander bemots de med samma metoder och sedan ar forhandlingen over, man har natt en kompromiss. Ibland leder forhandlingen till kris, krig eller vald, antagligen om det handlar om nagons "heder". Sadan ar deras kultur sa har det alltid gatt till i deras hemregion. Vi kan inte fordomsfullt havda att de har fel och vi har ratt eftersom de ser saken pa motsatt satt. Vi masta lara oss om deras kultur och sedan bedoma hur ratt eller fel det ar att blanda sa vitt skilda kulturer.

Fragan aktualiserar kostnadsfragan. Hur mycket fusket kostar ar en sak. Hur mycket den totala kostnadaren for all massinvandring ar en viktigare fraga.

En tredje fraga ar vad det kostar Sverige att hantera kulturkonflikten. Den kulturchock vi utsatts for kostar en hel del och borde beraknas aven om det ar den svaraste delen att berakna. SVD

Tuesday, February 12, 2008

Komiska teckningar leder till mordhot, terror och hundratals brander.

Muslimerna mordhotade den danska tecknaren. Den Svenska konstnaren Lars Vilks har ocksa mordhotats av muslimer. Han har tvingar flytta tll hemlig ort och ar numera varldsberomd efter att ha varit med i TV i flera lander efter alla hot och upplopp. Dessvarre finns det svenskar som ar beredda att forsoka morda honom. En knasbloggare som kallar sej Jinge har till och med skrivit en kommentar med ett indirekt/direkt hot efter att ha fatt reda pa att Islamisterna i Irak har utfast en beloning. Se skarmdump nedan. Jag antar att han inte ar muslim eller Islamist och skulle ata sej mordet enbart for pengarnas skull.

Tyvarr har numera muslimer ett stort hotfullt inflytande i Europa. Gissa vem som sade "respektera min religion annars branner vi ner Danmark"? Man far ingen repekt under hot om vald. Nu ar Danmark likt Frankrike, det ar mycket pinsamt att se.

Inte bara Islamister anluter sej till deras terror aktiviteter, "vanliga" svenskar ansluter sej till Islamisterna av olika skal. En del gor det pga av deras gemensamma judehat, andra for judehat och hat for kapitalismen och usa hat. Oavsett vad orsaken ar sa ar islamister, svenska eller utlandska en stor fara for alla och maste bestraffas sa fort de utrycker hot annars kan hot snabbt overga till vald, mord mm. I Nederlanderna sa har flera kanda personer mordats och hotats till livet av Islamister enbart for att de gjort precis som vi brukat gora i vastvarlden, utrycka sej i olika fragor eller engagerar sej inom politiken. Las en aktuell kommentar om det.





Muslimer ska ha klart for sej att i vastvarlden kommer vi alltid bevara friheten att uttrycka oss fritt. Vi kommer fortsatta att utrycka oss pa olika satt och en del komiska teckningar kan forolampa olika religioner och religiosa ledare. Passar det inte sa kan de aka till ett annat land.
Hotelser ar straffbart. Enbart for att var nuvarande regering inte bryr sej mycket om att bestraffa hotande valdsman sa kan det snabbt andras om vi far in nya politiker som bryr sej om det dom ar betalda att arbeta med. Med narmare 600.000 - 700.000 muslimer i Sverige idag sa maste vi spendera mer resurser pa brottsligheten, vald och hotelser. Det ar en realitet som vi inte kan spara pa. I DN skrivs det om en terror misstankt Somalier i Rinkeby. Han ar misstankt for att ha svindlat skattebetalarna och smugglat miljontals kronor till Somalia. Han har nu ertappatas med en karta over Lars Vilks bostad och militar morkerseende kikare. Fragan ar hur han kommit over den teknologin, USA har exportforbud pa den typen av militar utrustning. Han kaske har fatt nys om beloningen och vill hinna fore knasbloggaren Jinge? Skamt asido sa ar stituationen i Sverige allvarlig. Hotelser och mordplaner kan inte tolereras, vi kanske maste andra vara lagar om de inte ar tillrackliga for att ta itu med alla hot. Jag tvivlar pa att vara nuvarande politiker kan hantera saken, de kan formodligen inte ens avgora vilken av de fyra ovanstaende bilderna som ar mest franstotande och vilken som ar olaglig.

Las mer pa Froken Sverige bloggen. Det finns fler komiska teckningar hos bloggen Muhammed Kalb Ibn Kalb.
En mycket rolig Muhammed film finns att hitta pa Youtube. Varning, den ar en aning grotesk men rolig om man har den typen av humor. SVD SVD DN AB DN DN SVD SVD

Monday, February 11, 2008

Nederlanderna har mycket allvarliga immgrations problem.

Under manga ar har man tillatit mycket stort antal muslimer och andra invandrare komma in och bosatta sej i landet. Det har lett till stora forandringar i landet. Nederlanderna upplever en situation som liknar den i Sverige, men den kan vara allvarligare. Flera kanda personer har mordats av radikala islamister. Theo Van Gogh mordades av en Marockan under bestialiska former after att ha gjort en kort film om hur kvinnor brutaliseras inom Islam. Mordaren skot Theo och avslutade slakten med att sticka en kniv i brostet pa honom med ett fem sidor langt brev fastnaglat i kroppen. Brevet inneholl hat och hotelser riktat mot vastvarlden, judarna och Ayaan Hirsi Ali, en kand islamkritisk politiker.

Pim Fortyn var en politiker som var kritisk till den stora muslimska invandringen. Hans parti, The List Pim Fortun, vaxte mycket snabbt och hade stort folkligt stod. Han mordades pa ett bestialiskt satt ar 2002 av en Islamist efter att den lokala vansterpressen bedrivit en politisk hetskampanj mot honom.

En mer kand person ar den Somalia fodda Ayaan Hirsi Ali. Hon var en kand politiker och avgick och lamnade landet efter mordet pa hennes bekant Theo Van Gogh. Hon insag att alla mordhot var for allvarliga for att kunna bo kvar i landet. Hon reser runt i varlden och deltar i debatter och har aven varit i Svensk TV. Mer information om henne finns hos bgf.nu under rubriken "Annu ej mordad".

Har finns en lank till filmen "Submission" som gjordes av Theo Van Gogh

See en video med Geert Wilders, (del 1 av 2) en politiker som ar kritisk till Islam. See mordhoten i kommentarerna i Youtube fimen.
Som synes ar situationen i Nederlanderna mycket allvarlig. Yttrandefrihet ar forknippad med livsfara.

Se ett samtal med Ayaan Hirsi Ali om vad som hant och vad som pagar nu.

SVD SVD DN DN

Kommunistpartiet (V) hardkokt forhandlare?

"Vänsterpartiet säger absolut nej till politiska kompromisser med socialdemokraterna och miljöpartiet före nästa val. Det beskedet ger nu Lars Ohly, som vill gå till val på sitt eget feministiska och socialistiska partiprogram."

Den feminine Lars Ohly ar en tuff forhandlare, han agerar som om hans parti skulle ha nagon betydelse,

Pär Nuder har sagt att man inte kan gå till val på höjda skatter, men det är dumheter. Folk är beredda att betala mer i skatt, om det går till rätt saker.

"Jag är helt övertygad om att socialdemokraterna kommer att gå till val på en samlingsregering, och det blir vi och mp som de vill ha med."

Den feministiske mannen (?) Lars Ohly ar en tuff forhandlare, (gapskratt) han agerar som om hans parti skulle ha nagon betydelse, det mest sannorlika ar att hans forlegade parti aker ur riksdagen i nasta val. Fragan om vem som kommer att samregera kan bli den mest kaotiska nagonsin. Alla partier kommer att bli helt overraskade av valresultater 2010, det aterstar att se hur overraskade de blir. Tendensen kan man anta om man studerar den politiska debatten i bloggar. Det ar dar den verkliga politiska debatten finns, den finns inte i de vanliga tidningarna, tvartom dar finns det inte en tillstymmelse till en verklig debatt.

Statlig TV's interna debatt om hur monopolets framtid ska se ut ar sorgligt forlegad. De som utttalar sej har ingen verklighetsforankring. Ett exempel:

" I dag ökar ägarkoncentrationen på mediesidan och det enda som kan verka i motsatt riktning, för både mångfald och mångfald i perspektiv, är att ha fler nyhetsredationer, säger Kerstin Brunnberg.

Om man tycker att "agarkoncentration" ar negativt sa kan man knappast motivera sin egen existens som monopol. Den tankeluckan kan man inte komma ur. Prat om att ha fler nyhetsredationer (under samma bolag) leder tvartom bara till mer kontroll, dominans, monopol och mindre fri TV. TV blir inte fri eller battre av att kallas "public serivce". Det ar ju bara en administrativ fint som inte lurar nagon.

Riv SVT och bygg ett minnesmarke over kommunismens offer runtom i varlden. Svensk TV har varit ett propagandaorgan for vansterpartierna i sverige, jounalisterna har varit ensidiga i alla politiska fragor. For att rensa bort vansterinflytandet sa maste hela rasket skrotas. Alliansen har trott att man kan administrera elandet med en ny chef och darmed kunna skapa ett mer opolitiskt programutbud. Det ar en stor missuppfattning.

Riv elandet och bygg sedan en helt fri TV utan statlig kontroll eller inflytande. Fri TV ska kunna ha riktig yttrandefrihet och debatt om alla aktuella politiska fragor. Statlig TV tillater ingen fri debatt. Oftast ar det diktaturer som har statliga journalister utan konkurrerande media. En regering ska inte bedriva journalistik, en regering ska granskas av journalister. Journalister ska inte betalas av och vara beroende av en regering, det ar liksom vad som i demokratier kallas "en intressekonflikt". SVD DN DN

Thursday, February 07, 2008

Desperata forsok att vilseleda.

Den enda orsaken regeringen diskuterar nya krav ar den tsumani av upprorda roster i alla landsdelar som kraver att nagot gors. Dessvarre sa har regeringen kunnat vidta atgarder tidigare men fortsatter att misslyckas.

Vad ar vitsen med atgarder om man saknar kompetens att verkstalla besluten man tar?

Socialdemokraternas beslut att infora visum krav for Irakier ledde till att ingen brydde sej om det. Syftet kanske var att stoppa den stora vagen av Irakier. Det var inte svart att kringa den regeln,  de Irakier som kom till Sverige kastade sina handlingar och latsades att de kom fran andra lander. Den forra och den nuvarande regeringen accepterade alla underliga historier, och darmed omintetgjordes kravet pa visum. Irakierna lurade myndigheterna, myndigheterna visse om det men gjorde inget at saken.

Nyligen beslutade regeringen att snabbbehandla asylfall pa nagra dagar. Syftet var tydligen inte att stoppa den stora vagen av Irakier och andra. Nu efterat sa vet vi att resultatet av snabbehandlingen av tusentals asylfall blev att de flesta beviljades.

Oavsett vilka atgader regeringarna hittills vidtagit sa blev resultatet varje gang att massinvandringen fortsatter i oforminskad takt, den okar till och med, konsekvenerna av det kanner alla till.

Det som bekraftar regeringens forvirring och oformaga ar att man plotsligt ska krava att anhoriga till flyktingar ska arbeta. Hur ser det ut om flyktingar i olika lander tvingas arbeta, det har aldrig forekommit krav pa flyktingar att forsorja sej. Betyder det att regeringen inser att de inte handlar om flyktingar? Eller vill man bryta mot internationell praxis i flktingfragor och krava motprestation for mat och husrum? Ar malet att spara pengar eller att minska invandringen och brottsligheten? Regeringen har ju aldrig uttryckt oro over det stora antal ankommande. Har man nu andrat sej? Vad fick de att andra sej?

Man kan forestalla sej hur omvarlden skulle stalla sej till krav pa de Sudanesiska flyktingarna i Tchad om de skulle tvingas arbeta for sina 50 gram med risgryn? Ar inte det slaveri? Regeringens forvirring ar solklar. Deras agerande ar desperat och ogenomtankt, det ar enbart ett forsok att ta udden ur den massiva kritik som riktas mot den okontrollerade massinvandringen av en snabbt vaxande folkrorelse.

Ett av de stora problemen med deras nya "ide" ar att det inte finns nagra jobb i Sverige. Ska regeringen skaffa jobb at de asylsokande i Norge dit Svenskar som vill ha jobb tvingas flytta? Ska man satta upp en skylt vid gansen som sajer, "var god fortsatt till nasta land, vi har inga jobb"?

Man kan man inte lita pa regeringen Reinfeldt, tvartom, de anser att partier som vill minska invandringen ar foraktliga och ska motarbetas. Folk fran alla partier, en del socialdemokrater, kommunister och andra har lange och i okande omfattning velat ha stopp pa massinvandringen. Moderaternas sjalva forsoker nu stoppa anhorighetsinvandringen efter att ha svartmalat andra partier som velat gora samma sak. Andra partier har kallats extreimster eller rasister som ar de vanlig glaporden fran folk som inte kan fora en debatt och som inte har argument. Regeringen saknar trovardighet, de kan forsoka lura folk men det kommer inte att lyckas, precis som visumkrav och snabbehandling av asylfall har misslyckats. SVD DN AB SVD

Wednesday, February 06, 2008

Muslimer och Moderater vill ha moskee i Skarholmen.

Den islamiska församlingen i Skärholmen ryms inte i sin lokal och vill bygga nytt i centrum. Det är föreningen som ska köpa eller hyra marken och samla in pengar till sitt bygge. Våren 2006 vände man sig till kommunen för att få hjälp att hitta en lämplig plats.

– Moskén, måste ligga mycket centralt. För oss är religionen en del av vardagen. Vi handlar, uträttar ärenden, kommer in för att be och träffas, säger föreningens ordförande Fikret Tümtürk när vi träffas i den nuvarande, 275 kvadratmeter stora lokalen.

– Här ska allt ske. Bön, kvinnorna och andra träffas för sig, ungdomar försöker se film medan kamraterna trängs runt det enda pingisbordet. Och under fredagsbönen är trängseln så stor att folk får vända ute i trappan.

Enligt Fikret Tümtürk finns det omkring 1 500 muslimska familjer i stadsdelen.

Politikerna i Stockholm anser att kommunen ska hjälpa till. Efter påstötning från oppositionen förklarade de moderata borgarråden Kristina Axén Ohlin och Ulla Hamilton nu i januari att fler moskéer är ett välkommet inslag i en växande storstad som Stockholm.

Det ar passande att Lars Leijonborg vill ha Imamutbildning organiserad av Svenska Staten. Kan vi inte se till att vara politiker far Imamutbildning och varfor inte infora Imamutbildning i Svenska skolor? Det som forut var ofattbart ar numera "normalt" ibland politiker. Det finns inget slut pa vansinnet, politikernas ideer slar rekord varje dag och de forsoker overtraffa varann med sitt vansinne. SVD

Invandrare behandlar lokalbefolkningen som djur.

Se filmen fran Frankrike. Primitiva invandare fornedrar en gammal man. Vill ni att er gamla farfar ska fornedras pa det sattet? Hur lange ska Europa tolerera ondska representerad av dessa rasistiska missfoster?

Monday, February 04, 2008

Svensk Imam utbildning leder till battre terror?

Forhallendet Kyrka - Stat ar pa fallrepet. Det ger utrymme for nya radikalare gemenskaper. Moskee - Stat forhallandet har aldrig varit battre och blir nu radikalt forbattrat tack vara regeringes nya satsning. De ska utbilda Imamer.

Pa regeringens horisont finns farre svenska hogskolor samtidigt som man satsar pa Islam, muslimer och nya kulturer.

Pa SVD's redaktion sitter man och gapskrattar at vansinnet med nyfiken undran over hur blogg kommentarerna kommer att lyda. Regeringen har inget att oro sej over om de enbart laser en kommentar (Schlaug). Han talade bara om hur osmakligt det var att servera utrotningshotad fisk. Han kanske forlorat sin analytiska formaga efter att strirrat sej blind pa all konsumtions propaganda (reklam).

Regeringens attityd att gora islam, muslimer, moskeer och imamer en permant och vaxande, snart dominerade kraft i Sverige ar det storsta hotet mot sverige nagonsin. Regeringen har inte uttryckt nagon oro for den snabbt vaxande andelen av muslimer i befolkningen som med tiden kommer att leda till ett total skifte av den svenska kulturen. Nagon raknade ut att det bara finns 47% svenskar i Stockholm, en minoritet redan idag.  

Lars Leijonborg sade:
"– Det påstås att saudiarabiska radikala muslimer erbjuder sig att tillhandahålla imamer gratis, och brist på pengar gör att moderata muslimer som vill starta en moské inte har något alternativ. Då bidrar vi med öppna ögon till en radikalisering av islam i Sverige, vilket är mycket, mycket olyckligt,....Samtalen med de muslimska företrädarna, bland annat med nybildade studieförbundet Ibn Rushd, om en imamutbildning har redan inletts"

Lars Leijonborgs underliga svammel tyder pa att han inte vet nagonting om det han talar. Om radikala Imamer som stoder terror forsoker ta sej in till Sverige sa kan man helt enkelt neka intrade. Vad menas med "inte har nagra alternativ"? Vad menas med "da bidrar vi med oppna ogon till radikalisering"? Det skulle ju forutsatta att ni tolererar den radikaliseringen och inte gor nagot for att stoppa den. Effekten av regeringens planer blir just det, en radikalisering.

Jag har skrivit om Ibn Rushd tidigare och papekat att de har samarbetat med extremt radikala organisationer som oppet ger stod till Bin Laden, Al Queda utan att nagon syns ha reagerat sarskilt mycket over det. ABF har bidragit (usprungligen skattemedel) till dessa organisationer och den ansvarige pa ABF sade "-Vi vet inte exakt vad foreningen haller pa med och forkunnar, men vi kanner till problematiken".  Grattis skattebetalare, nu vet ni vad ni finansierar.

Sjalva problemet ar att radikaliseringen kommer automatiskt med religionen, ju fler muslimer ju fler radikaler och terror sympatisorer. Man kan inte stoppa radikaliseringen genom att verka for ytterligare spridning av Sharia lagar och Koran predikan som det innebar om man bidrar till Imamutbildning. Bortsett fran kostnaden sa finns det ingen som helst anledning till att sponsra en religion samtidigt som man i alla ar motverkat den traditionella kristna religionen. 

Orsaken till att man vill bidra med Imamutbildning skulle da bli enbart for att det finns ett hot inom Islam och ibland muslimer sa ska man bidra till att Imamer utbildas. Syftet skulle vara att av-radikalisera radikaler. Den logiska slutsatsen borde vara att om det finns ett hot ibland radikaler sa borde man inte underlatta att en radikal religion sprids. Grundproblemet ligger i religionen, orden finns skrivna i Koranen, det ar bara att studera den om man vill veta mer. istallet for att ta atgarder som sprider Ismal i Sverige sa borde man tvartom analysera konsekvenserna av att islam sprids sa att man kan ta ratt slags beslut.

Det naturliga hotet inom islam kan belysas med CNN's reportage efter t-bane bombningarna i London. CNN talade med ett antal Imamer i Londons moskeer strax efter bombningarna och knappt nagon Imam ville fordoma sjalvmordsbombarna.

Sverige fortsatter att med "oppna ogon" introducera hundratusentals muslimer fran de mest radikala Islamska landerna utan att bry sej om att identifiera dem. Dessutom bidrar regeringen till Moskeer, Imamutbildning och tusen andra project. Allt ger resultatet att Svenskar skuffas undan och forlorar mojligheter till bostad och jobb. Den oerhorda gatuterrorn och massvaldet fortsatter att oka och svenskar emigrerar i rekord stort antal. De politiker som medverkat till det kommer kanske i framtiden tvingas sta till svars for vad de gjort i en tribunal. Jag undrar hur de kommer att motivera sina beslut om de skulle stallas infor skanket. En tribunal ar ju bara ett beslut ifran verklighet. Med storsta sannolikhet har vara framtida politiker insett att det ar Sverige som behover raddas, inte Somalia, Irak eller andra lander pa Sveriges bekostnad.

Lars Leijonborg borde fundera pa hur han ska svara pa fragan; Varfor bidrog du till att hundratusentals svenskar inte kunde fa jobb eller bostad, samtidigt som din politik gav bort bostader och livstids forsorjning till hundratusentals muslimer och andra som du visste aldrig var "riktiga" asylsokande? Lars, varfor gjorde du det? 

Av dagens rubriker sa handlar formodligen runt halften om allvarliga och farliga konsekvenser av massinvandringen och islam. Att inte stora alarmklockor ringer i huvudet pa vara politiker tyder pa en komplett verklighetsframmande attityd, brist pa empati, en total ovilja att se en brakdel av problemen och de svarigheter som skattebetalare lider under i Sverige. Senast idag pratade jag men en bekant som jag aldrig pratat politik med, han sade att alla han kanner ska rosta pa SD i nasta val, sen borjade han upprort prata om nagra aktuella obegripligheter. Folket har trottnat, folk ar rasande pa vara politiker, det jaser nat oerhort  i alla orter i sverige.  SVD DN SVD SVD


Sunday, February 03, 2008

Handlingplan for kvinnofrid gor att valdet ignoreras.


Bjuv och Landskrona toppar statistiken i Skane nar det galler vald mot kvinnor i nara relation. En ny handlingsplan som sajs finnas i andra kommuner redan, har arbetats fram av de lokala politikerna.

"Enligt handlingsplanen ska en person som söker hjälp tas emot direkt, helst av två handläggare som gör en akut bedömning. Därefter fördelas ansvaret för akuta och långsiktiga insatser mellan vuxengruppen, försörjningsgruppen och barn- och ungdomsgruppen."

Varfor infora en sadan byrakrati om en kvinna blir misshandlad. En byrakrati med ett antal olika grupper och namnder inblandade kan inte hjalpa, tvartom. Misshandelsfall och brutalitet riskerar att glommas bort och forsvinna i pappershogar hos inkompetenta myndigheter, vi vet hur de gjorde i Rodeby. For mej sa tyder det pa att politikerna anser att kvinnor ar mindre varda. En kvinna ska som brottsoffer har ratt att fa brottslingen domd i domstol precis som alla andra offer for misshandel och brott ska ha ratt till.

Det finns statisktik i andra lander som visar att 40% - 60% av kvinnor som dodas mordas av partners de har eller har haft ett forhallande med och misshandlat dem. Valdet maste tas pa allvar innan det eskalerar till mer brutalitet.

Varfor anser politikerna att misshandel inom en familj inte ska leda till atal och dom? Varfor ska vald mot kvinnor behandlas inom en speciell byrakrati som formodligen inte leder nagonstans. Vald mot kvinnor maste tas pa allvar och automatiskt leda till atal sa fort en myndighet far kannedom om saken. Myndigheter ska inte kunna smussla undan sant vald i tysthet. De kanske forsoker se till att valdsbrottsstatistiken halls nere? Politiker tar inte det okanda valdet i samhallet pa allvar. Vald maste leda till atal aven om det handlar om kvinnor och barn, alla har ratt till en rattsprocess, byrakrater som inte inser det maste bort fran besultsposter. Det okanda valdet maste motas med snabbare och hardare straff, inte med mer tolerans, samtalsterapi, flygblad eller byrakrati.

I samma ogonblick detta blev skrivet sa kan jag lasa om en flicka som pa Sondagkvallen tros ha kastats ut fran en balkong hogst upp i ett fyravaningshus. Hon dog, tva av flera personer som befann sej i lagenheten greps som misstankta. Handelsen intraffade pa Docentgatan i Malmostadsdelen Hermodsdal i Fosie omradet.
Ett hedresmord liknande det som artikeln handlar om har filmats. Den ar inte for kansliga personer. Se det filmade "hedersmordet", varning, inte for kansliga personer. Hedersmord filmat.
SE MORDPLATSEN PA KARTA HD SVD DN AB SVD DN

Kan fallet handla om den mangkultur som vi ska var sa tolerant mot?
SVD DN AB

Saturday, February 02, 2008

Sverige bygger nya fangelser, de kriminella kanner sej krankta.


Sveriges storsta fangelse ar nytt och invigdes i augusti 2007. Salbergaanstalten rymmer 343 platser och blev snabbt fullbelagt. Man har tagit emot hundratals fangar pa kort tid, manga ar sexualbrottslingar. Personalen ar till 80% nyanstalld utan tidigare erfarenhet. 

En del fangar kanner sej krankta och har skickat in anmalan till JO.  Enligt ett klagomal har en muslimsk fange kallats hund. 

Det mest lattkrankta folkslaget ar kanske "sexbrottslingar". Den nya bekvama inrattningen ser ut som ett prydligt hotell, att fa bo dar ser inte ut som ett straff. Man kanske borde skicka fangarna till ett arbetslager i norrbotten sa det kan kallas straff istallet.  DN  SVD

Det talas aldrig om folks radsla.

Man borde tala i klartext om vad som skrammer folk. 

75% av alla svenskar ar radda for att ga ut. 95% av unga flickor ar radda att ga ut.

Det beror pa massvaldet som finns nasta overallt i Sverige numera. Den Norska undersoknngnen som namndes visar att en majoritet av norrmannen, 51% ar radda for att valdet har okat. Det ar inte bara ett Svenskt fenomen, men Sverige ligger i Europa toppen nar det galler grova valdsbrott. Det ar inte galna-ko sjukan, sars, eller klimathotet som man tanker pa i forsta hand, inte i sverige, kanske i andra lander. 
 
Se filmserien om brottslighetens Sverige. Det ar en skrammande bild om hur vanligt och utbrett valdet ar, trots att bara en liten mikrobit av alla brott visas sa far man intrycket att svenskar lever i den afrikanska djungeln dar man med risk for livet gar ut och kan angripas av vilda djur i vilket ogonblick som helst varsom helst. I natt blev det ett stort knivbrak i Alby. En polisbil blev sonderslagen i Varby. En kvinna blev knivskuren under ett valdtaktsforsok pa Gardet i Stockholm (AB). Statistik visar att det forekommer runt 25 valdtakter per dygn i Sverige.

Filmen visar en familj som drabbats av ran 3 ganger pa 2 manader. Tva olika familemedlemmar blev ranade vid olika tillfallen. Hur hopplost kanns livet for den familjen? 

Varfor ska de tvingas betala varldens hogsta skatter? 

Varfor ska den familjen tvingas betala for massinvandring av djupt kriminella manniskor till sin hemort?  Tack for tipset Froken Sverige. SVD SVD2